Zwerftocht door Den Hoorn – van 30-7-2023 13:30:00 tot 30-7-2023 16:30:00

Over de rijke geschiedenis en de prachtige omgeving van Den Hoorn is heel veel te vertellen. Gids Paul Dekker neemt je mee op een zwerf- en ontdekkingstocht die je niet snel zult vergeten. Deze bijzondere excursie start in Paul zijn woning, waar hij zijn zelf samengestelde museumcollectie laat zien. Hij toont je bijvoorbeeld spullen uit de oudheid, die hij tegenkomt tijdens zijn dagelijkse struintochten als strandjutter/schatvinder/amateur archeoloog. Tijdens de wandeling door en rondom Den Hoorn komen de prehistorie, VOC-tijd en Tweede Wereldoorlog aan bod. Paul weet alles te vertellen over militaire zaken, zoals waar bommen en neergeschoten vliegtuigen liggen. Maar hij heeft ook kennis over de geneeskundige en eetbare planten die je in het landschap tegenkomt. Hij neemt je mee via verrassende paden, die je zelf niet snel zou vinden. De excursie duurt maar liefst drie uur en de ervaring leert dat deze uren zo omvliegen! Startpunt Stolpweg 3, Den Hoorn. Boeken via: texelexcursies.nl/zwerftocht-door-den-hoorn/

Reserveren of meer informatie (indien bekend)? kaarten via texelexcursies.nl

Bekijk het item op de website van Texelagenda: Zwerftocht door Den Hoorn

Binnen of buitenactiviteit? All

Plaats:

Den Hoorn

Aanvang:

30-7-2023 13:30:00

Einde:

30-7-2023 16:30:00

Lokatie:

Stolpweg 3

Straat:

Stolpweg 3

Telefoonnummer:

Website:

https://texelexcursies.nl//excursies//zwerftocht-door-den-hoorn//

Kosten:

0 Kommentare

Hinterlasse einen Kommentar

An der Diskussion beteiligen?
Hinterlasse uns deinen Kommentar!

Schreibe einen Kommentar